top of page
Drs. Eric Habets van Bedrijfsadviesbureau Zuid - business controller Maastricht
  • LinkedIn

OVER BEDRIJFSADVIESBUREAU ZUID, MAAK KENNIS MET ERIC HABETS

Eric Habets is het gezicht van Bedrijfsadviesbureau Zuid. Met zijn jarenlange ervaring als bedrijfskundige bij internationale bedrijven, is hij bekend met alle mogelijke organisatorische uitdagingen en oplossingen. Graag zet hij zijn kennis in ter ondersteuning van het midden- en kleinbedrijf (MKB). Eric biedt bedrijfsadvies en managementondersteuning, gericht op het inzichtelijk krijgen van de cijfers, onder andere door het opzetten van dashboards.

 

Indien gewenst kan Eric uw bedrijf scannen om aandachtspunten te signaleren, bedrijfsprocessen te optimaliseren en fungeert hij graag als sparring partner voor directie, managers en CEO's. Kortom, bij Bedrijfsadviesbureau Zuid bent u aan het juiste adres voor professionele en persoonlijke begeleiding op maat.

Eric Habets: "Ik werk vanuit het principe dat de mens centraal staat in de organisatie en hanteer de socio-technische aanpak die is gericht op 'het verbeteren van het functioneren van mens en organisatie door aanpassing of herontwerp van werkprocessen'.

De afgelopen 25 jaar heb ik, als bedrijfskundige, in diverse afdelingen van verschillende bedrijven gewerkt en zelf ervaren wat er binnen en tussen afdelingen goed en fout kan gaan.

Deze ervaring zet ik nu in om eigenaren van kleine en middelgrootte bedrijven te ondersteunen om de organisatie te optimaliseren en zo het fundament van hun bedrijf te verstevigen waarop ze verder kunnen bouwen. Door aandachtig te luisteren, de juiste vragen te stellen en data te analyseren kom ik met gerichte oplossingen die passen binnen de cultuur en visie van het bedrijf."

Eric Habets Bedrijfsadviesbureau Zuid

Drs. Eric Habets

bottom of page