top of page
Diensten Bedrijfsadviesbureau Zuid
  • LinkedIn

DIENSTEN
BEDRIJFSADVIESBUREAU ZUID

Kostenbesparing is een belangrijk aspect voor elke organisatie. Het is van belang om inzicht te hebben in de kosten en deze op een verantwoorde manier te reduceren. Vaak wordt hier minder aandacht aan besteed wanneer de orderportefeuille goed is gevuld. Maar juist dan is het echter belangrijk om kritisch te blijven kijken naar de kosten.

Wanneer de orderportefeuille leegloopt en de kosten stijgen, is het vaak al te laat. Soms moeten dan drastische maatregelen worden genomen zoals het ontslaan van personeel. Door jaarlijks een kostenbesparingsdoel te stellen, kan er structureel gewerkt worden aan het optimaliseren van de organisatie.

Bedrijfsadviesbureau Zuid kan hierbij helpen door het organiseren van kostenbesparingssessies, waar medewerkers van verschillende afdelingen en management samen brainstormen en out-of-the-box oplossingen bespreken. De besparingen worden vervolgens beoordeeld op haalbaarheid, besparingspotentieel en tijdspanne.

Maandelijks wordt er een korte update gegeven aan het management over de status van de kostenbesparingsinitiatieven door de verantwoordelijke medewerker. Door deze gestructureerde aanpak kan er jaarlijks kosten worden bespaard en wordt de organisatie geoptimaliseerd. Bedrijfsadviesbureau Zuid staat klaar om u hierbij te helpen.

 

Bekijk hieronder ons aanbod. Bedrijfsadviesbureau Zuid is er voor u, ter ondersteuning en advisering van het management.

Bedrijfsscan

Bedrijfsscans

Wij brengen uw bedrijfsprocessen in kaart door middel van een (quick) bedrijfsscan.

Dashboard

Dashboards

Dashboards geven inzicht in de kosten en uitgaven van uw organisatie op een overzichtelijke manier.

Sparring Partner

Sparring partner

Soms kan het behulpzaam zijn om iemand van buiten uw organisatie intern mee te laten kijken, met een frisse blik.

bottom of page